The TV MegaSite banner

 Smallville Cast Banner



PLEASE CLICK TO DONATE TO OUR SITE!!!!



Welcome to The TV MegaSite's Smallville Site!

Please click on the menus above to browse through our site!


PLEASE CLICK TO DONATE TO OUR SITE!!!!

The TV MegaSite--TV Is Our Life (Logo)
(Best viewed in IE or Netscape 6 and above)

This is just an unofficial fan page, we have no connection to the show or network.

 Back to Main Quiz Page

Quiz #4

by Kori

1. What do you call the type of rock that makes Clark be a bad boy?
a. Black Kryptonite
b. Kryptonite
c. Meteor Rock
d. Red Kryptonite

2. In Season 5 do Clark and Lana finally get together?
a. Yes.
b. No.
c. I don't know.
d. I haven't seen season 5 yet.

3. Who else knows Clark's secret besides his parents and Pete?
a. Lana
b. Chloe
c. Lex
d. Jason

4. What is the name of the place Clark visits in the Arctic Circle?
a. Krypton.
b. I don't know.
c. The fortress of solitude.
d. I don't care.

5. What episode in season 2 does Chloe say "Nothing says school spirit like a ring that looks like it was jacked from P. Diddy".?
a. Vortex
b. Suspect
c. Rush
d. Red

6. What is the school mascot for Smallville High?
a. a crow.
b. a cow.
c. a dog.
d. a duck.

7. In what episode in season 4 does Lana turn into Isobel for the first time?
a. Sacred.
b. Spell.
c. Crusade.
d. Commencement.

8. What episode in season 4 does guest star Sarah carter come back playing Alicia Baker?
a. Pariah.
b. Obsession.
c. Unsafe.
d. Spell.

9. In what season did Pete Ross leave?
a. season 1.
b. season 2.
c. season 4.
d. season 3.

10. In what episode in Season 1 did Remy Zero and his band star?
a. Tempest.
b. Spirit.
c. Spell.
d. Recruit.

Answers:
1. d
2. a
3. b
4. c
5. d
6. a
7. b
8. c
9. d
10. a

 Back to Main Quiz Page

Back to the Main Smallville Page

Free cursors for MySpace at www.totallyfreecursors.com!

top


Updated 10/23/04

FEEDBACK

We don't read the guestbook very often, so please don't post QUESTIONS, only COMMENTS, if you want an answer. Feel free to email us with your questions by clicking on the Feedback link above! PLEASE SIGN-->

View and Sign My Guestbook Bravenet Guestbooks

HELP SUPPORT THESE GREAT CAUSES!


Stop Global Warming!

Click to help rescue animals!

Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!

Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

Click to donate to the Red Cross!
Please donate to the Red Cross to help disaster victims!

Support Wikipedia

Support Wikipedia    

Save the Net Now



Help Katrina Victims!