The TV MegaSite banner

Happy Thanksgiving Weekend!

Happy Holidays! Please check out our Holiday Gift Guide!


 Smallville Cast Banner



PLEASE CLICK TO DONATE TO OUR SITE!!!!



Welcome to The TV MegaSite's Smallville Site!

Please click on the menus above to browse through our site!


PLEASE CLICK TO DONATE TO OUR SITE!!!!

The TV MegaSite--TV Is Our Life (Logo)
(Best viewed in IE or Netscape 6 and above)

This is just an unofficial fan page, we have no connection to the show or network.

 Back to Main Quiz Page

Quiz #3

1. What does Lana's dad do for a living?
a.  Doctor
b.  College professor
c.  Lawyer
d.  Reporter

2. What did the Indians want to protect from LexCorp's bulldozers?
a.  Sacred caves
b.  Indian graves
c.  A forest
d.  Sacred mating grounds

3. How did Clark get into the LexCorp building to rescue Lionel and Martha?
a.  He flew.
b.  He dug from underneath.
c.  He climbed up the side.
d.  He jumped from the next building, "The Daily Planet".

4. Which TV series did Annette O'Toole co-star in during the 90's?
a.  Lois and Clark: The New Adventures of Superman
b.  Nash Bridges
c.  General Hospital
d.  The Cosby Show.

5. Which two teens live in the same house?
a.  Clark and Pete
b.  Lana and Chloe
c.  Lex and Chloe
d.  Lex and Clark

6. In which TV show did Sam Jones III guest-star as a murderer in 2003?
a.  Law & Order
b.  CSI
c.  The District
d.  The Practice

7. In which state does the show take place?
a.  Kansas
b.  Illinois
c.  Nebraska
d.  Idaho

8. What are the first three words we hear of the show's theme song?
a.  Somebody save me.
b.  I feel my wings have broken.
c.  There are no words.
d.  We need a hero.

9. Which comic book company owns the rights to Smallville?
a.  Marvel
b.  DC
c.  Horse
d.  Future

10. Why can't Clark play football?
a.  He is not coordinated enough.
b.  He was kicked off the team for fighting.
c.  He's too strong and might hurt someone.
d.  He can't shower with the other guys.

BONUS: What do Lana and Clark's future gal pal have in common, besides him?
a.  They are both Asian.
b.  They are both reporters.
c.  Their initials are LL.
d.  The both live in Smallville.


ANSWERS:
1.  c
2.  a
3.  d
4.  b
5.  b
6.  d
7.  a 
8.  a
9.  b
10.c
BONUS: c

 Back to Main Quiz Page

Back to the Main Smallville Page

Free cursors for MySpace at www.totallyfreecursors.com!

top


Updated 08/21/04

FEEDBACK

We don't read the guestbook very often, so please don't post QUESTIONS, only COMMENTS, if you want an answer. Feel free to email us with your questions by clicking on the Feedback link above! PLEASE SIGN-->

View and Sign My Guestbook Bravenet Guestbooks

HELP SUPPORT THESE GREAT CAUSES!


Stop Global Warming!

Click to help rescue animals!

Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!

Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

Click to donate to the Red Cross!
Please donate to the Red Cross to help disaster victims!

Support Wikipedia

Support Wikipedia    

Save the Net Now



Help Katrina Victims!