The TV MegaSite banner

Happy Thanksgiving Weekend!

Happy Holidays! Please check out our Holiday Gift Guide!


 Smallville Cast Banner



PLEASE CLICK TO DONATE TO OUR SITE!!!!



Welcome to The TV MegaSite's Smallville Site!

Please click on the menus above to browse through our site!


PLEASE CLICK TO DONATE TO OUR SITE!!!!

The TV MegaSite--TV Is Our Life (Logo)
(Best viewed in IE or Netscape 6 and above)

This is just an unofficial fan page, we have no connection to the show or network.

 Back to Main Quiz Page

Quiz #2

1. In which episode did Clark lose his powers after being struck by lightening?
a.  Glimmer
b.  Hourglass
c.  Leech
d.  Metamorphosis

2. How did Pete find out Clark's secret?
a.  Clark had to tell him the truth when his ship went missing.
b.  Clark had to demonstrate his superspeed to save Pete's life.
c.  Pete read Clark's diary.
d.  Clark fell from a bridge and had to tell Pete the truth when he didn't get hurt.

3. Why doesn't Martha's father like Jonathan?
a.  Martha told her father some bad things about Jonathan that her father couldn't forget.
b.  Martha's father didn't think a farmer was good enough for her.
c.  Jonathan stole some money from him.
d.  Jonathan's father had fired Martha's father and he held a grudge.

4. Who tried to kill Lionel in "Suspect"?
a.  Lex
b.  Jonathan
c.  Dominick
d.  Sheriff Ethan

5. What school event did Clark and Chloe attend together?
a.  Model U.N.
b.  Formal dance
c.  Baccalaureate
d.  Anti-drug assembly

6. Where were Lionel and Martha held hostage?
a.  Metropolis
b.  Los Angeles
c. New York City
d.  Gotham City

7. What is Lana's dad's name?
a.  Jonathan
b.  Lionel
c.  Henry
d.  Ethan

8. Who was trapped with Jonathan in the lead-line church basement?
a.  Martha
b.  Nixon
c.  Clark
d.  Jason

9. What effect did red rocks have on Clark?
a.  They made him lose his powers.
b.  They made him very sick.
c.  They made him invisible.
d.  They made him act wild.

10. What does Chloe do in school that Clark will end up doing in the future?
a.  She flies.
b.  She rescues people.
c.  She is a newspaper reporter.
d.  She pretends to be mild-mannered.

BONUS: What superhero group does Superboy belong to in the comic books?
a.  Legion of Superheroes
b.  Justice League of America
c.  Teen Titans
d.  Super-friends


ANSWERS:
1.  c
2.  a
3.  b
4.  d
5.  b
6.  a
7.  c 
8.  b
9.  d
10.c
BONUS: a

 Back to Main Quiz Page

Back to the Main Smallville Page

Free cursors for MySpace at www.totallyfreecursors.com!

top


Updated 7/19/06

FEEDBACK

We don't read the guestbook very often, so please don't post QUESTIONS, only COMMENTS, if you want an answer. Feel free to email us with your questions by clicking on the Feedback link above! PLEASE SIGN-->

View and Sign My Guestbook Bravenet Guestbooks

HELP SUPPORT THESE GREAT CAUSES!


Stop Global Warming!

Click to help rescue animals!

Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!

Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

Click to donate to the Red Cross!
Please donate to the Red Cross to help disaster victims!

Support Wikipedia

Support Wikipedia    

Save the Net Now



Help Katrina Victims!