The TV MegaSite banner

 Smallville Cast Banner



PLEASE CLICK TO DONATE TO OUR SITE!!!!



Welcome to The TV MegaSite's Smallville Site!

Please click on the menus above to browse through our site!


PLEASE CLICK TO DONATE TO OUR SITE!!!!

The TV MegaSite--TV Is Our Life (Logo)
(Best viewed in IE or Netscape 6 and above)

This is just an unofficial fan page, we have no connection to the show or network.

 Back to Main Quiz Page

Quiz #1

1. What movie did Allison Mack (Chloe Sullivan) and Sam Jones (Pete Ross) both appear in?
a.  Honey, We Shrunk Ourselves.
b.  Camp Nowhere
c.  Police Academy VI
d.  Snipes

2. In which episode did Clark discover he had heat vision?
a.  Heat
b.  Crush
c.  Cool
d.  Vortex

3. What animal did Clark's soul mate turn into, in "Skinwalkers"?
a.  Wolf
b.  Hawk
c.  Shark
d.  Tiger

4. What symbol is on the Smallville High Crows' chest?
a.  Crow
b.  Peace sign
c.  Raptor
d.  Red S

5. What happened to Whitney after he left town?
a.  He was missing in action
b.  He was killed
c.  Both a and b
d.  None of the above

6. What two colors does Clark usually wear?
a.  Red and green
b.  Red and yellow
c.  Red and blue
d.  Blue and yellow

7. What does Clark Kent wear in all other incarnations that he doesn't wear in "Smallville"?
a.  Costume
b.  Football helmet
c.  Glasses
d.  Necklace

8. What planet is Clark from?
a.  Mars
b.  Ork
c.  Vulcan
d.  Krypton

9. Why did Martha first go to work for Lionel?
a.  To save the farm
b.  To spy on him
c.  Because he blackmailed her
d.  To seduce him

10. Name a previous TV show that John Glover appeared in.
a.  Lazarus Man
b.  Brimstone
c.  Charlie's Angels
d.  MacGyver

BONUS: There is a lot of fan fiction on the net about two particular Smallville characters as an unlikely romantic duo. Name them.


ANSWERS:
1.  b
2.  a
3.  a
4.  d
5.  c
6.  c
7.  c
8.  d
9.  a
10.b
BONUS: Lex and Clark (Clex)

 Back to Main Quiz Page

Back to the Main Smallville Page

Free cursors for MySpace at www.totallyfreecursors.com!

top


Updated 08/21/04

FEEDBACK

We don't read the guestbook very often, so please don't post QUESTIONS, only COMMENTS, if you want an answer. Feel free to email us with your questions by clicking on the Feedback link above! PLEASE SIGN-->

View and Sign My Guestbook Bravenet Guestbooks

HELP SUPPORT THESE GREAT CAUSES!


Stop Global Warming!

Click to help rescue animals!

Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!

Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

Click to donate to the Red Cross!
Please donate to the Red Cross to help disaster victims!

Support Wikipedia

Support Wikipedia    

Save the Net Now



Help Katrina Victims!