The TV MegaSite banner

Happy Hanukkah from The TV MegaSite!
Check out our

Holiday Gift Guide!

 American Gothic Trivia Quizzes  banner


PLEASE CLICK TO DONATE TO OUR SITE!!!!



Welcome to The TV MegaSite's American Gothic Site!

Please click on the menus above to browse through our site!


PLEASE CLICK TO DONATE TO OUR SITE!!!!

The TV MegaSite--TV Is Our Life (Logo)

 

 

 


 

(Best viewed in IE or Netscape 6 and above)
 

This is just an unofficial fan page, we have no connection to the show or network.

American Gothic Trivia Quizzes

"American Gothic" Trivia Quiz #1

by Kerry

1) What film did Gary Cole and Nick Searcy play a Contract Killer and a FBI Agent?

a) Fall From Grace

b) When Love Kills: The Story Of John Hern

c) The Lies He Told

d) Fatal Vision

 

2) Which AG star did Paige Turco get engaged to after the show finished?

a) Jake Weber

b) Gary Cole

c) Nick Searcy

d) John Mese

 

3) Where was Lucas Black born?

a) Alabama

b) New York

c) Wilmington

d) LA

 

4) Who nearly beat Gary Cole to the part of Lucas Buck?

a) William Petersen

b) William Sadler

c) William Hurt

d) William Shatner

 

5) Which AG star wrote/produced/acted in their own film?

a) Gary Cole

b) Paige Turco

c) Brenda Bakke

d) Nick Searcy

 

6) Where was Paige Turco born?

a) Manhattan, New York

b) Springfield, Massachusetts

c) California

d) New Jersey

 

7) Gary Cole opened his own theatre with which CSI: Crime Scene Investigation star and childhood friend?

a) Marg Helgenberger

b) Gary Dourdan

c) William Petersen

d) Jorja Fox

 

8) Lucas Black acted with which AG actor in The X Files movie?

a) Paige Turco

b) Gary Cole

c) Chris Fennel

d) Sarah Paulson

 

9) Where was Gary Cole born?

a) Illinois

b) South Carolina

c) LA

d) New York

 

10) Which Year was American Gothic cancelled?

a) 1995

b) 1996

c) 1997

d) 1998


ANSWERS

1) b

2) d

3) a

4) b

5) d

6) b

7) c

8) c

9) a

10) b

 Our other trivia quizzes: All My Children, As The World Turns, Another World, Bold & The Beautiful, Days of Our Lives, General Hospital, Guiding Light, One Life To Live, Passions, Port Charles, Young & The Restless, general daytime, 24, Alias, Angel, Buffy The Vampire Slayer, Lost, The O.C. and Smallville.


Back to The TV MegaSite's Main American Gothic Page

top


Updated 05/03/07  

FEEDBACK

We don't read the guestbook very often, so please don't post QUESTIONS, only COMMENTS, if you want an answer. Feel free to email us with your questions by clicking on the Feedback link above! PLEASE SIGN-->

View and Sign My Guestbook Bravenet Guestbooks

HELP SUPPORT THESE GREAT CAUSES!


Stop Global Warming!

Click to help rescue animals!

Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!

Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

Click to donate to the Red Cross!
Please donate to the Red Cross to help disaster victims!

Support Wikipedia

Support Wikipedia    

Save the Net Now



Help Katrina Victims!