Alias Trivia Quizzes From The TV MegaSite

The TV MegaSite banner


Happy Veterans Day from The TV MegaSite!

 Alias Trivia Quiz Banner

 

Welcome to The TV MegaSite's Alias Site!



Please click on the menus above to browse through our site



PLEASE CLICK TO DONATE TO OUR SITE!!!!

The TV MegaSite--TV Is Our Life (Logo)

(Best viewed in IE or Netscape 6 and above)

This is just an unofficial fan page, we have no connection to the show or network.


animated ALias picture

 

Alias Trivia Quiz #1

1.  SD-6 was mostly an organization of

a. good guys

b.  bad guys

c.  both

d.  no one is sure.

 

2.  How did Sydney bring down SD-6?

a.  She killed the leaders.

b.  She blew up the SD-6 headquarters.

c.  She downloaded the security codes that tied the cells together.

d.  She told the newspapers about the organization, thus rendering it useless.

 

3.  Phase One was masterminded by

a.  Arvin Sloane

b.  Sydney Bristow

c.  Jack Bristow

d.  Irina Derevko

 

4.  What undercover name does Sydney use?

a.  Francie Calfo

b.  Irini Derevko

c.  Amy Tippin

d.  Marsha Flinkman

 

5.  What was the name of Sydney's fiance?

a.  Will

b.  Danny

c.  Michael

d.  Jack

 

6.  What was Marcus Dixon's wife's name?

a.  Sydney

b.  Irina

c.  Francie

d.  Diane

 

7.  Which country was Jack Bristow born in?

a.  Canada

b.  Russia

c.  United States

d.  Switzerland

 

8.  Who does Sark work for?

a.  Sloane

b.  Jack

c.  Irina

d.  Sydney

 

9.  Sydney's mother was thought to have died in a

a.  plane crash

b.  suicide pact

c.  explosion

d.  car crash

 

10.  Who is Rambaldi?

a.  architect

b.  artist

c. mathematician

d.  all of the above

 

ANSWERS

1.  b

2.  c

3.  a

4.  c

5.  b

6.  d

7.  a

8.  c

9.  d

10.  d

 

top


Updated 6/26/03  

Dynamic Drive Icon   Feedback   Click here to see our stats!    Thanks to fg-a.com for some graphics-Please visit their site!  surf to icon  Join the Blue Ribbon Anti-Censorship Campaign! 
View and Sign My Guestbook Bravenet Guestbooks

[an error occurred while processing this directive]