Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 10/1/01 - 10/5/01 (Week 4 of "Tempted")
By Beth
Proofread and checked by John

1. Who defends Ian and tells Kevin to stop trying to dig up dirt on him?

a. Eve

b. Lucy

c. Colleen

d. Mac
 

2. Who confronts Valerie?

a. Jamal

b. Gabriela

c. Alison

d. a priest
 

3. Who suffers an injury involving a streetlight?

a. Gabriela

b. Jamal

c. Alison

d. Valerie


4. Whose blood does Chris get a sample of for his research?

a. Jack's

b. Eve's

c. Livvie's

d. Gabriela's


5. How does Livvie tell Jack that she's going to spend the day?

a. shopping with Alison

b. at the movies by herself

c. at the spa with Lucy

d. visiting her mother
 

6. Who secretly watches Ian and Eve in the park?

a. Kevin

b. Caleb

c. Rafe

d. Lucy


7. What does Ian want Eve to do while she has a chance?

a. sterilize baby bottles

b. do some cleaning

c. do the laundry

d. get some rest


8.  Who fights Chris for the syringe filled with vampire serum?

a. Ian

b. Frank

c. Karen

d. Gabriela


9. Who snoops around Ian and Eve's place?

a. Lucy

b. Kevin

c. Victor

d. Livvie


10. Who tries to explain to Jack that he really should give Livvie some space?

a. Alison

b. Jamal

c. Kevin

d. Lucy


Answers: 1. b  2. c  3.a  4.d  5.d  6.c  7.d  8.c  9.b  10. a

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity