Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Thanksgiving Weekend!

Happy Holidays! Please check out our Holiday Gift Guide!




Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 9/24/01 - 9/28/01 (Week 3 of "Tempted")
By Beth
Proofread and checked by John

1. Why does Eve call Kevin?

a. The baby is sick.

b. She's worried about Livvie.

c. Ian is missing.

d. She meant to call Karen, but her nerves made her call the wrong number.
 

2. Who barges into Livvie's bedroom?

a. Kevin

b. Lucy

c. Jack

d. Rafe
 

3. What does Valerie give Jamal as a memento of their past?

a. photos of the two of them

b. a CD

c. a mix tape

d. poems she wrote about him


4. Who receives a warning about Ian?

a. Eve

b. Kevin

c. Lucy

d. Victor


5. Where do Jack, Alison, and Rafe go?

a. to the monastery

b. to the Recovery Room

c. to the lighthouse

d. to the hospital roof
 

6. Who helps Eve after she locks herself out of the loft?

a. Karen

b. Lucy

c. Livvie

d. Kevin


7. According to Victor, what lessons have he and Mary been taking?

a. tennis

b. golf

c. rumba

d. clogging


8. Who lifts the tree off Alison?

a. Rafe

b. Jack

c. Rafe and Jack

d. Rafe, Jack, and Jamal


9. To whom does Gabriela make inappropriate advances?

a. Jamal

b. Valerie

c. a priest

d. a nun


10. How does Alison find out about Jamal's past with Valerie?

a. Valerie tells her.

b. Jamal tells her.

c. She finds love poems Valerie wrote to Jamal.

d. She hears Gabriela ask Jamal whether Alison knows he slept with Valerie.


Answers: 1. c  2. d  3.b  4.b  5.a  6.c  7.d  8.b  9.c  10. d

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity