Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Thanksgiving!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 9/3/01 - 9/7/01 (Week 1 of "Tempted")
By Beth
Proofread and checked by John

1. When Eve goes into labor, who tells Ian to be the daddy and not the doctor?

a. Eve

b. Karen

c. Kevin

d. Colleen
 

2. One of Ian's friends was born two months early, and he uses this information to try to reassure Ian about the baby. Who was it?

a. Frank

b. Chris

c. Kevin

d. Jamal
 

3. Who accuses Gabriela of being selfish?

a. Livvie

b. Alison

c. Jamal

d. Jack


4. Where is Gabriela going?

a. to find Joe

b. to a retreat

c. to a medical convention

d. on a cruise


5. Who has a nightmare that Livvie is carrying Caleb's baby?

a. Livvie

b. Jack

c. Kevin

d. Lucy
 

6. What's wrong with Ian and Eve's baby?

a. sleep apnea

b. Rh disease

c. heart defects

d. nothing


7. Who pays Gabriela a surprise visit?

a. Chris

b. Joe

c. Alison

d. Karen


8. Who takes balloons to Eve at the hospital?

a. Chris

b. Lucy

c. Alison

d. Livvie


9. What is bothering Livvie?

a. She keeps hearing Caleb's voice in her head

b. Her father wants to baby her.

c. She still wants blood.

d. Jack is still drinking blood.


10. When Ian buys baby supplies, what does he forget?

a. onesies

b. booties

c. diapers

d. baby powder


Answers: 1. b  2. d  3.b  4.b  5.d  6.a  7.a  8.b  9.a  10. c

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity