Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Thanksgiving Weekend!

Happy Holidays! Please check out our Holiday Gift Guide!




Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 8/27/01 - 8/31/01 (Week 13 of "Tainted Love")
By Beth
Proofread and checked by John

1. What does Rafe give Lucy to help her destroy Caleb?

a. Transylvanian garlic

b. a crossbow

c. a silver stake

d. both b and c
 

2. Who tells Ian that Eve went to the monastery?

a. Victor

b. Karen

c. Colleen

d. Frank
 

3. Who objects to Eve's plan to use Michael to get to Caleb?

a. Ian

b. Kevin

c. Lucy

d. Victor


4. What big news does Lucy have about herself?

a. she found her brother

b. she's a vampire slayer

c. she's moving to Transylvania

d. she's having a baby


5. Who tells Caleb about the plan to destroy him?

a. Michael

b. Livvie

c. Gabriela

d. Judge Kurland
 

6. Whom does Caleb bite at the hospital?

a. Karen

b. Ian

c. Alan

d. Chris


7. Where does Caleb take Livvie?

a. to the catacombs

b. to the villa

c. to the monastery

d. to the hospital roof


8. Whom does Caleb attack for trying to get Livvie away from him?

a. Jack

b. Alison

c. Gabriela

d. Jamal


9. What bad news does Chris receive?

a. He's a vampire.

b. He's not a vampire.

c. Alan wants to fire him.

d. Livvie wants him back.


10. Where do most of those involved gather after they believe Caleb is gone?

a. the lighthouse

b. the Recovery Room

c. the hospital chapel

d. the bike shop
 


Answers: 1. d  2. b  3.a  4.b  5.c  6.d  7.d  8.a  9.b  10. c

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity