Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 8/20/01 - 8/24/01 (Week 12 of "Tainted Love")
By Beth
Proofread and checked by John

1. Whom does Lucy encounter in the cemetery after dark?

a. Caleb

b. Michael

c. James

d. Rafe
 

2. Who feeds Jack her own blood in order to help him?

a. Alison

b. Livvie

c. Karen

d. Gabriela
 

3. Who informs Kevin that Caleb isn't dead?

a. Rafe

b. Lucy

c. James

d. Michael


4. Who makes Eve realize that she's a natural-born flirt?

a. Ian

b. Chris

c. Karen

d. Frank


5. According to Rafe, what is the best way to destroy Caleb?

a. drive a stake through his heart

b. expose him to the day's first rays of sunlight

c. take away his talisman

d. there is no way to destroy him
 

6. How did Kevin and Rafe escape?

a. Kevin faked a heart attack.

b. Kevin faked a stroke.

c. Rafe used psychic powers on the guard.

d. Rafe connected telepathically with Lucy.


7. Who demands to see Gabriela and Emilio?

a. their mother

b. their grandmother

c. their brother

d. their priest


8. Whom does Caleb order Livvie to kill?

a. Jack

b. Alison

c. Jamal

d. Rachel


9. Who learns that Michael isn't a priest?

a. Ian

b. Karen

c. Frank

d. Jack
 

10. What do Kevin, Lucy, and Rafe look for?

a. Caleb's tomb

b. Caleb's talisman

c. the first Olivia's diary

d. the first Olivia's portrait
 


Answers: 1. d  2. a  3.c  4.c  5.c  6.a  7.d  8.a  9.a  10. b

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity