Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 8/13/01 - 8/17/01 (Week 11 of "Tainted Love")
By Beth
Proofread and checked by John

1. Where does the bellhop send Lucy and Kevin?

a. to the airport

b. to the cemetery

c. to the train station

d. to a different hotel
 

2. What does Livvie urge Jack to do?

a. kill Caleb

b. take her far away

c. bite her and make her forget Caleb

d. leave her alone
 

3. Who tells Livvie that Caleb is dead?

a. Jack

b. Eve

c. Ian

d. Michael


4. What name do Lucy and Kevin see on a gravestone?

a. Lucy Coe

b. Lucia Koe

c. Lucia Kovich

d. Lucia Kovichko


5. What does Jack ask Jamal to do?

a. destroy him

b. help him find someone new for Livvie to love

c. tell Livvie he left town for good

d. get Livvie out of Port Charles
 

6. Who tells the others that Alan wants to see them?

a. Chris

b. Eve

c. Karen

d. Frank


7. What doesn't Lucy take to the stranger's home?

a. holy water

b. collapsible stake

c. runes

d. crystals


8. Who decides to tell Alan the truth about the vampires?

a. Karen

b. Chris

c. Ian

d. Eve


9. What is the name of the Morley family retainer?

a. James Richfield

b. Nigel Richfield

c. Clive Richfield

d. Niles Richfield


10. Where does Jack go to die?

a. the catacombs

b. the monastery

c. the river

d. the cemetery


Answers: 1. b  2. c  3.d  4.c  5.a  6.c  7.a  8.c  9.a  10. a

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity