Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 8/6/01 - 8/10/01 (Week 10 of "Tainted Love")
By Beth
Proofread and checked by John

1. Who thinks Ian and Eve are kidding about vampires being in Port Charles?

a. Alan

b. Colleen

c. Karen

d. Frank
 

2. Who decides to put security on Emilio's room?

a. Alan

b. Colleen

c. Karen

d. Frank
 

3. What does Eve want Michael to do?

a. leave Port Charles

b. move back in with her and Ian

c. choose between her and Caleb

d. save Livvie from Caleb


4. What stops Caleb from biting Kevin?

a. Kevin gets away.

b. Livvie comes back.

c. Lucy touches him.

d. Jack goes after him.


5. Where does Jack want to take Livvie?

a. to his room at the bike shop

b. to the lighthouse

c. to the Recovery Room

d. to Rachel's hospital room
 

6. Where are Lucy's ancestors from?

a. Port Charles

b. Russia

c. Transylvania

d. the Black Forest


7.  Whom does Livvie blame for Rachel's condition?

a. Caleb

b. Jack

c. Kevin

d. Rachel's doctor


8. What do Alison and Jamal argue about?

a. Livvie

b. Jack

c. Gabriela

d. Amanda


9. Who offers to stay with Ian and Eve?

a. Michael

b. Victor

c. Frank and Karen

d. Kevin and Lucy


10. What news does Michael give Eve?

a. He wants her to leave Ian for him.

b. He shipped Caleb back to Transylvania during the daytime.

c. He trapped Caleb inside a cage.

d. He killed Caleb.


Answers: 1. c  2. d  3.c  4.c  5.d  6.c  7.b  8.c  9.c  10. d

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity