Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 7/30/01 - 8/3/01 (Week 9 of "Tainted Love")
By Beth
Proofread and checked by John

1. What does Jamal threaten to do to Gabriela?

a. tell Joe that she's a vampire

b. drive a stake through her heart

c. throw holy water in her face

d. turn Caleb against her
 

2. What story does Caleb tell Livvie?

a. how he became a vampire

b. how his fiancée died

c. how he ended up in Port Charles

d. how he plans to kill Jack, Jamal, and Alison
 

3. Who rescues Chris?

a. Alison and Jamal

b. Eve and Ian

c. Kevin and Lucy

d. Karen and Frank


4. Who sets up Gabriela to be captured by Chris?

a. Alison

b. Eve

c. Lucy

d. Karen


5. What does Livvie do after accepting Caleb's marriage proposal?

a. calls Alison to give her the good news

b. calls Kevin to ask him to give her away

c. writes Jack a goodbye letter

d. packs all her things to move in with Caleb
 

6. Who isn't at the monastery?

a. Ian

b. Kevin

c. Jack

d. Jamal


7.  Who goes online to research vampires?

a. Ian

b. Kevin

c. Alison

d. Livvie


8. Who is the first person Gabriela plans to see when she escapes?

a. Jamal

b. Alison

c. Chris

d. Joe


9. Where does Ian plan to take Eve to protect her and the baby?

a. Ireland

b. Tirama Island

c. the North Pole

d. Manhattan


10. Who realizes he should have known that vampires were in town?

a. Ian

b. Kevin

c. Victor

d. Alan


Answers: 1. b  2. b  3.a  4.a  5.c  6.d  7.c  8.b  9.b  10. c

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity