Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 7/23/01 - 7/27/01 (Week 8 of "Tainted Love")
By Beth
Proofread and checked by John

1. What does Kevin believe happened to Livvie?

a. Caleb took her.

b. Jack took her.

c. She ran off with Caleb.

d. She ran off with Jack.
 

2. Where does Jack wake up?

a. in bed with Livvie

b. in bed with Alison

c. in the catacombs

d. in a cage
 

3. How much time does Caleb want Livvie to give him?

a. five minutes

b. one hour

c. twenty-four hours

d. seven days and seven nights


4. What do Kevin, Alison, and Jamal find in the catacombs?

a. Caleb and Livvie's love nest

b. a nest of vampires

c. Livvie's clothes

d. Michael's dead body


5. Why was Gabriela able to bite Emilio?

a. Caleb was lying about not being able to feed on a blood relative.

b. Emilio was adopted.

c. Gabriela was adopted.

d. Gabriela was switched with another baby at birth.
 

6. Who removes Gabriela from Emilio's case?

a. Karen

b. Eve

c. Ian

d. Alan


7. Who figures out that Gabriela is a vampire?

a. Alison

b. Jamal

c. Eve

d. Ian


8. While with Caleb, whom does Livvie call?

a. Alison

b. Kevin

c. Rachel

d. Jack


9. Where does Jack go to look for Livvie?

a. the lighthouse

b. the catacombs

c. the monastery

d. the psych ward


10. Who is Gabriela's biological brother?

a. Emilio

b. Joe

c. Jamal

d. Kevin


Answers: 1. b  2. d  3.d  4.c  5.c  6.a  7.b  8.b  9.c  10. c

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity