Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 7/9/01 - 7/13/01 (Week 6 of "Tainted Love")
By Beth
Proofread and checked by John

1. What does Jamal think they need to do?

a. get Livvie out of town

b. get Alison and Livvie out of town

c. get Lucy's advice

d. find Caleb's talisman


2. Where does Caleb go after leaving Livvie?

a. to the lighthouse

b. to the bar Gabriela just left

c. to the hospital

d. to the monastery


3. What excuse does Jamal give for being at the hospital?

a. visiting a sick friend

b. looking for Chris

c. donating blood

d. getting a flu shot


4. Where does Jack decide to take Livvie to hide out?

a. his brother's place

b. the monastery

c. a cheap motel

d. an expensive hotel


5. What ruins Ian's romantic surprise for Eve?

a. Ian has to work.

b. Eve has to work.

c. They both have to work.

d. Eve brings Michael home with her.


6. Why does Jamal throw a blanket over Livvie's face?

a. He was helping Jack "kidnap" her.

b. He didn't want her to see Jack's surprise.

c. He didn't want her to see Jack drinking blood.

d. He didn't want her to see his surprise for Alison, because she'd never be able to keep it a secret.


7. What does Ian get Eve for breakfast?

a. eclairs and hot chocolate

b. scrambled eggs, bacon, toast, and juice

c. waffles with lots of real maple syrup

d. dry toast and tea


8. According to Caleb, what can't vampires do?

a. eat garlic

b. drink holy water

c. walk around in sunlight

d. kill in the presence of love


9. Who tells Caleb how Jack is getting blood?

a. Michael

b. Livvie

c. Gabriela

d. Jamal


10. To whom does Kevin show his sketch of Caleb?

a. Victor

b. Abe Kurland

c. Livvie

d. Jack


Answers: 1. d  2. b  3.c  4.b  5.d  6.c  7.a  8.d  9.c  10. b

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity