Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Thanksgiving!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 7/2/01 - 7/6/01 (Week 5 of "Tainted Love")
By Beth
Proofread and checked by John

1. According to Caleb, what happened to Jack in the woods?

a. He tripped, passed out, and got a concussion.

b. He was bitten by Caleb, a hungry vampire.

c. He was abducted by aliens.

d. He was possessed by a particularly nasty demon.


2. What meeting did Jamal learn was moved to Tuesday?

a. the local chapter of the Buffy fan club meeting

b. the apprentice warlock meeting

c. the vampire co-dependents meeting

d. the Werewolves Anonymous meeting


3. What does Jamal want Jack to do to prove whether or not he's a vampire?

a. bare his fangs

b. go outside in the bright sunlight

c. drink a blood packet

d. touch a cross


4. Where is Livvie going to stay?

a. with Jack

b. with her grandmother

c. with Kevin

d. with Alison and Jamal


5. Why is Caleb in a rage?

a. Livvie rejected him.

b. He found out that Eve wore the first Olivia's dress.

c. Michael threatened to destroy him for good.

d. Jack threw holy water on him.


6. What Tarot card keeps coming up with the Stranger?

a. the Hermit

b. the Baby Boy

c. the Fool

d. the High Priestess


7. How does Jamal propose finding a way to take care of Caleb?

a. watching vampire movies

b. reading books about vampires

c. asking the guy at the occult shop

d. asking Lucy


8. Whom does Caleb order to help him get to Livvie?

a. Gabriela

b. Alison

c. Jamal

d. Michael


9. Who catches Eve, Ian, and Karen with the sonogram equipment?

a. Kevin

b. Colleen

c. Chris

d. Alan


10. What kind of sundae does Eve tell Ian she wants?

a. hot fudge

b. butterscotch

c. hot fudge and peanut butter

d. strawberry


Answers: 1. b  2. b  3.c  4.c  5.b  6.b  7.b  8.a  9.b  10. a

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity