Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 6/18/01 - 6/22/01 (Week 3 of "Tainted Love")
By Beth
Proofread and checked by John

1. What kind of ring does Ian give Eve?

a. diamond

b. sapphire

c. emerald

d. Claddagh
 

2. Who faints when Jack turns up alive?

a. Alison

b. Livvie

c. Jamal

d. Sam


3. Where does Joe think he and Gabriela should go?

a. to a romantic B&B just north of town

b. to work at the clinic in the Appalachians that Eve told them about

c. to the Poconos

d. to Manhattan


4. Who is going shopping in Manhattan?

a. Karen and Eve

b. Karen and Serena

c. Lucy and Serena

d. Lucy and Eve


5. What's wrong with Lucy's gowns?

a. They were shredded.

b. Someone threw ink on all of them

c. They got soaked when a water main burst.

d. Someone stole them.


6. Who is surprised that Jack made it back so fast?

a. Caleb

b. Michael

c. Chris

d. Sam


7. What does Gabriela sing?

a. "Tainted Love"

b. "Do You Wanna Make Love?"

c. "I Wanna Be Loved By You"

d. "Let Me Entertain You"
 

8. What song do Alison, Jamal, and Livvie perform?

a. "Rhiannon"

b. "Tainted Love"

c. "Love Potion Number Nine"

d. "California Dreamin'"


9. What type of food does Don deliver to the medical staff during the emergency?

a. subs

b. pizza

c. donuts

d. Chinese food


10. What does Lucy show Kevin that she thinks is strange?

a. a Tarot card

b. a note from Livvie

c. a bullet

d. a photo of Jack


Answers: 1. d  2. a  3.b  4.b  5.c  6.a  7.d  8.c  9.b  10. c

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity