Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 12/24/01 - 12/31/01 (Week 4 of "Miracles Happen")
By Beth
Proofread and checked by John

1. What is Kevin's big surprise for Lucy?

a. a honeymoon around the world

b. a new house

c. Christina's return

d. a new car
 

2. Who has been calling Chris and hanging up?

a. his mother

b. Julie

c. Eve

d. Karen
 

3. What photos are in Christina's locket?

a. Julie and Lucy

b. Kevin and Lucy

c. Julie and Chris

d. Julie and Christina
 

4. What did Eve lose at the party?

a. one of her contacts

b. one of her earrings

c. her new bracelet

d. her pager
 

5. Where had Ricky been?

a. in jail

b. in Europe

c. in college

d. in Puerto Rico
 

6. What is Ricky's connection to Gabriela?

a. He's her cousin.

b. He's her old boyfriend.

c. He's her best friend from high school.

d. He's her brother.
 

7. What makes Alison miss her bus to Chicago?

a. She falls and hurts herself

b. There's too much traffic.

c. Rafe stops her.

d. Jamal stops her.
 

8. What does Julie tell Chris he will always be to her?

a. the love of her life

b. her hero

c. her prince

d. her knight in shining armor
 

9. Which phrase doesn't Lucy use to describe Scott to Christina?

a. a very, very good friend of her mommy's

b. a big ol' grumbly bear

c. a good guy

d. a teddy bear
 

10. According to Ian, who found Eve's bracelet?

a. Lucy

b. Ian

c. Christina

d. a maid who was cleaning up after the wedding


Answers: 1. c  2. b  3.a  4.c  5.a  6.d  7.a  8.c  9.d  10. d

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity