Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 12/17/01 - 12/21/01 (Week 3 of "Miracles Happen")
By Beth
Proofread and checked by John

1. Whom does Lucy see Kevin with at the park?

a. Victor

b. Eve

c. Livvie

d. a mystery woman
 

2. What surprise visitor seeks out Jamal?

a. his father

b. Dr. Hartman

c. Mrs. Hartman

d. Amanda
 

3. What's wrong with Hope?

a. her kidneys

b. her heart

c. her hearing

d. her appendix
 

4. Who gets a shocking kiss from Chris?

a. Livvie

b. Amanda

c. Colleen

d. Mary
 

5. What do Eve and Karen get each other for Christmas?

a. the same sweater

b. the same blouse

c. the same earrings

d. the same purse
 

6. What does Karen get Frank for Christmas?

a. a copy of "Somewhere in Time"

b. a copy of "The Time Machine"

c. reservations for a romantic weekend getaway

d. a photo of the two of them
 

7. Where does Lucy's plane ticket say that she's headed?

a. Hawaii

b. Bermuda

c. Tirama Island

d. Port Charles
 

8. Who doesn't end up going to Chicago?

a. Jamal

b. Valerie

c. Gabriela

d. Alison


9. Who is driving Lucy's taxi?

a. Victor

b. Scott

c. Ed

d. Rafe


10. What does Chris tell Amanda he would do to get his job back?

a. sleep with her

b. blackmail her

c. take hostages

d. pay her


Answers: 1. d  2. b  3.a  4.b  5.a  6.b  7.d  8.d  9.c  10. a

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity