Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 9/29/03 - 10/3/03 (Week 13 of "The Gift")
By Beth
Proofread and checked by John

1. Who startles the daylights out of Imani by bursting into the Silverhill Cafe?

  • a. Madea
  • b. Jack
  • c. Ricky
  • d. the sheriff

2. What's the name of the woman who shows Rafe and Alison to their suite?

  • a. Annie
  • b. Annette
  • c. Anita
  • d. Anna

3. According to the newspaper article Ricky reads, why were the Newton brothers arrested?

  • a. for stealing their neighbor's goat
  • b. for setting off firecrackers in people's mailboxes
  • c. for trying to hold up the local bank with a water gun
  • d. for trying to hot-wire their own pickup truck

4. What happens after Jamal bites the sheriff?

  • a. Jamal goes to dispose of the body, but it's gone
  • b. Jamal gets physically ill
  • c. Jack tells Jamal Olivia's story about biting Imani
  • d. all of the above

5. What did Alison and Rafe have for breakfast on their suite's private patio?

  • a. fluffy omelettes, toast, and coffee
  • b.  scones, marmalade, and orange juice
  • c. fresh fruit, cheese, bread, and champagne
  • d. pecan pancakes, bacon, and tea

6. How does Elizabeth get back to Port Charles?

  • a. Chris drives her
  • b. she takes a cab
  • c. Ian and Lucy take her
  • d. she walks down the mountain and hitchhikes the rest of the way

7. Who rescues Christina when she falls?

  • a. Lucy
  • b. Ian
  • c. Kevin
  • d. Elizabeth

8.  At the cafe, what stops Imani from finally telling Jamal her secret?

  • a. Madea knocks Jamal out cold with a frying pan
  • b. the sheriff arrives
  • c. Imani gets a phone call
  • d. Jamal tells her he doesn't want to know

9.  Who are the guests at Alison and Rafe's wedding?

  • a. Jack, Ian, Lucy, Elizabeth, and Chris
  • b. Ian, Lucy, Jack, Elizabeth, and Amanda
  • c. Elizabeth, Ricky, Ian, Lucy, and Jack
  • d. Lucy, Jack, Ian, Elizabeth, and Ed

10. Fill in the blank for this line from Caleb and Olivia's wedding. "Dearly _______, here shrouded in darkness..."

  • a. beloved
  • b. departed
  • c. vampiric
  • d. unholy

Answers: 1. c   2. b   3. d   4. d   5. b   6. a   7. b   8. a   9. c  10. b

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity