Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 9/15/03 - 9/19/03 (Week 11 of "The Gift")
By Beth
Proofread and checked by John

1. Who gives Rafe some surprising words of encouragement about his relationship with Alison?

a. Amanda

b. Elizabeth

c. Jack

d. Jamal
 

2. How does Jack get back at Olivia for wishing he didn't hate her anymore?

a. he permanently bans her from his club

b. he tries to stake her in her sleep

c. he plays a practical joke on her in which he declares his undying love and devotion

d. he posts her picture all over town with a warning to stay away from her
 

3. In what state does Jamal find Imani's grandmother?

a. Georgia

b. Mississippi

c. Louisiana

d. Alabama
 

4. What did Chris do to make Ian furious?

a. put him in restraints

b. threw away the serum and all his research notes

c. put the moves on Lucy

d. filed for custody of Christina
 

5. Is Jamal from the south?

a. Yes, he grew up near Atlanta

b. No, but he has relatives in the Carolinas

c. No, but he's been to South Dakota

d. Only if South Philly counts
 

6. Where would Reese like Jack to go with her?

a. London

b. Manhattan

c. Atlantic City

d.  Boston
 

7. Why does Christina want Danny to come back soon?

a. they're playing school, and she wants him back at his desk before he's tardy

b. they're watching a video, and it's almost to the best part

c. they're playing dress-up with Sigmund

d. she wants to take pictures of him with her little pink camera
 

8.  Where does Jack invite Olivia to go?

a. out for pizza and a movie

b. back to his place for some good loving

c. to a photo gallery opening

d. on the road to look for Jamal and Imani
 

9.  Where does Alison take Rafe?

a. to the Barrington mansion

b. to their special barn

c. to catch the train on which they reunited

d. to pre-wedding counseling with a minister
 

10. What is the name of Imani's grandmother's restaurant?

a. Silver Hills Cafe

b. Silverhill Cafe

c. Silverwood Cafe

d. Silver River Cafe


Answers: 1. b   2. c   3. d   4. b   5. d   6. a   7. a   8. c   9. d  10. b

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity