Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Thanksgiving!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 9/8/03 - 9/12/03 (Week 10 of "The Gift")
By Beth
Proofread and checked by John

1. Who lends Olivia moral support when Caleb doesn't come home all night?

a. Kevin

b. Jack

c. Alison

d. Lucy
 

2. What color is the rose Jack brings his ex?

a. red

b. pink

c. white

d. yellow
 

3. What does the man who is after Imani do for a living?

a. college professor

b. restaurant owner

c. geneticist

d. sheriff
 

4. What does Alison tell Rafe is a problem between them?

a. she had sex with Caleb in the barn

b. they're still not married

c. he reeks of hell

d. he has bad taste in clothes
 

5. Who makes Livvie understand that she drove Caleb away?

a. Jack

b. Kevin

c. Rafe

d. Alison
 

6. To what does Kevin attribute most of his progress?

a. physical therapy

b. Lucy's cooking

c. being near Christina

d. Ian's expertise
 

7. Why doesn't Jack join Jamal in the search for Imani?

a. he has to deal with Livvie

b. there's a fire at the Elixir

c. he doesn't have enough money

d. he doesn't care what happens to Imani
 

8.  Why doesn't Ian kill Kevin?

a. Lucy threatens him with a stake

b. Chris subdues him with an injection

c. Ian returns to normal

d. the nanny walks in with Danny and Christina
 

9.  Where does Rafe want to get married?

a. in the same church as before

b. at the barn

c.  at Body and Soul

d. on the Barrington grounds
 

10. Besides kicking Olivia out, what change does Caleb make in his life?

a. has both the loft and the recording studio redecorated

b. cuts his hair short

c. packs up to return to Transylvania

d. fires Caz, Ricky, and Reese


Answers: 1. b   2. a   3. d   4. b   5. d   6. c   7. a   8. b   9. b  10. d

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity