Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 9/1/03 - 9/5/03 (Week 9 of "The Gift")
By Beth
Proofread and checked by John

Since there was no show on Monday, the extra questions are from Friday's episode.

1. How does Chris describe the two workers he finds in his living room?

a. Kermit and Miss Piggy

b. Rumpelstiltskin and his wife

c. Snow White and Prince Charming

d. Boris and Natasha
 

2. What is Imani's favorite flavor of ice cream?

a. mint chocolate chip

b. fudge swirl

c. cherry vanilla

d. butter pecan
 

3. To test out the ring, what does Olivia wish for first?

a. Kevin's recovery

b. Alison's death

c. a bag filled with money

d. a glass of lemonade
 

4. What is Olivia's nightmare about?

a. Caleb accuses her of giving his ring to the slayer

b. Caleb prepares to stake her

c. Both A and B

d. None of the above; she didn't have a nightmare
 

5. While trying to come up with the perfect wish, whom does Olivia go talk to?

a. Jack

b. Kevin

c. Caleb

d. Caleb's father
 

6. Why does Chris answer the door, even though Ian is hooked up to medical equipment?

a. it's his home and he'll answer the door if he wants

b. it could be someone for Elizabeth

c. it's the police, and they ordered him to open up or they'll kick the door in

d. he ordered a pizza
 

7. The murdered man from Imani's past was her professor. What did he teach?

a. English composition

b. anthropology

c. occult sciences

d. biology
 

8.  Jack finally calls the bartender by name. What is it?

a. John

b. Jeff

c. Jake

d. Jim
 

9.  Who figures out that Caleb is wearing the phony ring?

a. Alison

b. Rafe

c. Jack

d. Jamal
 

10. After being expelled from hell, where does Rafe rematerialize?

a. in his apartment

b. in the barn

c. in the woods

d. in Caleb's loft


Answers:  1. b   2. c   3. d   4. c   5. b   6. b   7. a   8. b   9. a  10. a

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity