Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 8/18/03 - 8/22/03 (Week 7 of "The Gift")
By Beth
Proofread and checked by John

1. Where was Imani keeping a hammer?

a. in her closet

b. in her suitcase

c. under her bed

d. under her pillow
 

2. What does Jack consider to be the worst thing that's ever happened to him?

a. being bitten by a vampire

b. crawling out of his own grave

c. Caleb's ring

d. Livvie
 

3. According to Alison, which word best describes how she feels about Caleb's betrayal?

a. angry

b. furious

c. disgusted

d. disappointed
 

4. Who eavesdrops on Jack's conversation with Olivia?

a. Rafe

b. Reese

c. Caleb

d. Jamal
 

5. What reason does Jack give Olivia for telling her to stop by his house?

a. to continue their conversation

b. to pick up her things

c. to have dinner together

d. to work things out with Caleb in neutral territory
 

6. In Alison's opinion, why did Caleb return as a rock star?

a. to be taken seriously as a musician

b. to hide in plain sight

c. to have women falling at his feet

d. to annoy Rafe
 

7. When Jamal hears strange, worrisome noises in Imani's room, how does he get inside?

a. he kicks the door in

b. he just opens the unlocked door

c. he picks the lock

d. he gets the desk clerk to let him in
 

8.  What's the most overwhelming reason for Kevin's anger?

a. he became paralyzed just when he was getting  his life back together

b. Christina saw the accident

c. he let Lucy and Ian talk him into staying with them

d. he has to sit there helpless while Ian is upstairs making love to Lucy
 

9. What advice does Rafe give to Jamal about Imani?

a. find her and keep her in sight

b. send her out of town

c. forget he ever met her

d. tell her how he feels
 

10. After leaving Caleb's loft, Alison finds Rafe before meeting someone else. Whom is she going to see?

a. Jack

b. Jamal

c. Elizabeth

d. "Georges"


Answers:  1. d   2. d   3. d   4. a   5. b   6. c   7. a   8. d   9. c  10. c

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity