Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Thanksgiving Weekend!

Happy Holidays! Please check out our Holiday Gift Guide!




Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 8/11/03 - 8/15/03 (Week 6 of "The Gift")
By Beth
Proofread and checked by John

1. What potential weapon does Rafe grab, and why?

a. a stake, to get rid of Olivia for the greater good

b. a scalpel, to cut the ring off Caleb's finger

c. acid, to toss around The Elixir and see how many vamps he can hit

d. the silver arrow, to put Frank out of his misery
 

2. Besides her stuffed tiger, what does Christina take to Kevin's hospital room?

a. the ring

b. juice

c. flowers

d. Sigmund
 

3. Who doesn't invite Kevin to come home with her?

a. Mary

b. Lucy

c. Olivia

d. Christina
 

4. According to Lucy, who took Christina to the park?

a. Imani

b. Colleen

c. Carmen

d. Gail
 

5. What happens to Jamal's bike?

a. he wrecks it

b. it runs out of gas

c. Ricky steals it

d. someone cut the brakeline
 

6. What does Olivia drink at the Elixir?

a. water

b. wine

c. tequila

d. blood
 

7. How does Imani try to cheer Jamal up?

a. by accepting a smoothie date

b. by giving him a little remote-control motorcycle to play with

c. by confiding in him about her past

d. by agreeing to move in with him
 

8.  Who didn't have a fantasy about Kevin's future?

a. Kevin

b. Christina

c. Lucy

d. Ian
 

9. What does Imani tell Jamal is wrong with her neck?

a. a hickey

b. a pimple

c. a vampire bite

d. a mosquito bite
 

10. At the Elixir, what does Elizabeth advise Chris to improve?

a. the "Georges" wig

b. the "Georges" accent

c. his attitude

d. his business skills


Answers:   1. b   2. c   3. a   4. d   5. c   6. c   7. b   8. b   9. d  10. b

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity