Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 8/4/03 - 8/8/03 (Week 5 of "The Gift")
By Beth
Proofread and checked by John

1. Why is Chris so annoyed with Elizabeth?

a. she refuses to sleep with him

b. she wants to expose him as "Georges"

c. she woke him up after he worked a double shift

d. she gave his cell phone number to a fashion reporter
 

2. Where do Jamal and Imani go after dinner at the Pizza Shack?

a. Imani's room

b. Jamal's place

c. the bike shop

d. the movies
 

3. Whose picture makes the front page of the morning paper?

a. Alison and Caleb

b. Kevin and Lucy

c. Casey

d. Christina
 

4. What does Caleb eat at the gym?

a. a granola bar

b. a banana

c. a muffin

d. a handful of popcorn
 

5. What appeared in Christina's hand after she wished for it?

a. a little flower

b. a ladybug

c. a piece of candy

d. an ice cream cone
 

6. Why did Alison almost call off the fashion show at the last minute?

a. she and Rafe had a huge fight

b. she cracked from the pressure

c. the clothes didn't show up

d. the sprinkler system soaked everything
 

7. At what time is Olivia's revenge scheduled for?

a. 10:30 pm

b. 11:00 pm

c. 11:30 pm

d. 12:00 am midnight
 

8.  Who discovers who "Georges" really is?

a. Jack

b. Alison

c. Ian

d. Christina
 

9. Who's the first adult to find out about Christina's missing ring?

a. Lucy

b. Ian

c. Jack

d. Jamal
 

10. Who questions whether Kevin might sue?

a. Elizabeth

b. Alison

c. Rafe

d. Reese


Answers:  1. d   2. d   3. a   4. b   5. b   6. c   7. a   8. c   9. d  10. a

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity