Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 7/28/03 - 8/1/03 (Week 4 of "The Gift")
By Beth
Proofread and checked by John

1. How does Elizabeth propose killing off Georges?

a. a hot tub incident involving a spotlight

b. a fluke accident with a sewing machine

c. a cat scratch that turned deadly

d. a death by heavy bolts of fabric
 

2. Who goes with Jamal to get rid of the ring?

a. Jack

b. Alison

c. Rafe

d. Imani
 

3. Who walks in on Chris and Elizabeth?

a. Alison

b. Jack

c. Kevin

d. Lucy
 

4. Whom does Caleb consult for advice about getting his ring back?

a. James

b. his father

c. Michael

d. the proprietor of a magic shop
 

5. When Chris finally shows up at the hospital, what's on his neck?

a. bite marks

b. mud from a facial

c. lipstick

d. a hickey
 

6. Where do Lucy and Christina run into Kevin?

a. at the Pizza Shack

b. at the park

c. at the hospital

d. in Manhattan
 

7. How does Alison feel about letting The Experience play at her fashion show?

a. She hates it, but only because Livvie likes the idea.

b. She hates it because she suspects Caleb is up to something.

c. She loves it since Rafe has a plan.

d. She loves it because it will really help their business.
 

8. Who found the ring after Jamal tossed it into the river?

a. Lucy

b. Kevin

c. Christina

d. Ian
 

9. Who sent the pink roses to Alison?

a. Rafe

b. Caleb

c. Elizabeth

d. "Georges"
 

10. Which two people share a kiss they didn't expect?

a. Kevin and Lucy

b. Reese and Ricky

c. Caleb and Alison

d. Livvie and Rafe


Answers: 1. a   2. a   3. a   4. b   5. b   6. c   7. b   8. c   9. c  10. a

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity