Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 7/21/03 - 7/25/03 (Week 3 of "The Gift")
By Beth
Proofread and checked by John

1. How does Imani react to the news that Jamal is a vampire?

a. shows compassion and understanding

b. flees in terror

c. asks her minister to heal him

d. calls him a disgusting pig
 

2. What does Caleb say to Rafe's assertion that Alison isn't acting like herself?

a. "Really? That would be an improvement."

b. "How would you know? You don't really know her."

c. "Yeah? Olivia baked muffins."

d. "How did you find out? In bed?"
 

3. What angers Ricky when he visits Karen's grave?

a. the gravestone has her name wrong

b. Frank is lying on her grave

c. vandals have been there

d. all her flowers have withered up and died
 

4. What favor does Jamal ask of Alison?

a. talk Imani into going out with him

b. hire him as a personal trainer

c. bake muffins for Imani and pretend he baked them

d. give Imani free membership to the gym for a year
 

5. Who is Elizabeth's famous European designer friend?

a. Jacques

b. Claude

c. Georges

d. Jean-Paul
 

6. What bad move does Jack make at the grand opening of Body and Soul?

a. tells Livvie he still loves her

b. gives Reese his house key

c. picks a fight with Caleb

d. criticizes Alison's decorating skills
 

7. How does Imani react to Caleb's accusation that she stole his ring?

a. stands up to him

b. runs to Jamal for protection

c. cowers in fear

d. makes a false confession to get him off her back
 

8. Who steals the ring from Jamal?

a. Rafe

b. Imani

c. Livvie

d. Jack
 

9. Who startles Ricky in the alley?

a. Caleb

b. Jamal

c. Reese

d. Casey
 

10. When Reese leaves Jack's house, whom does she see outside?

a. Ricky

b. Jamal

c. Alison

d. Chris


Answers:   1. a   2. c   3. b   4. d   5. c   6. b   7. a   8. d   9. d  10. a

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity