Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 7/7/03 - 7/11/03 (Week 1 of "The Gift")
By Beth
Proofread and checked by John

1. What does Jamal mean to order at the Elixir instead of a tuna sandwich?

a. a burger with the works

b. a veggie burger

c. fish and chips

d. just a draft
 

2. Who finds Ricky kissing the invisible Casey?

a. Ricky

b. Reese

c. Caz

d. Jamal
 

3. What is Kevin's plan for revenge?

a. getting custody of Christina

b. having Lucy committed

c. having Ian's medical license revoked

d. having Danny taken away from Ian
 

4. Who finds Chris having martinis seemingly alone?

a. Elizabeth

b. Ian

c. Colleen

d. Jack
 

5. Who watches the fireworks display from the docks?

a. Kevin and Elizabeth

b. Caz and Reese

c. Ricky and Casey

d. Alison and Caleb
 

6. What causes Kevin's abrupt change of heart?

a. he was caught lying to the social worker

b. Jamal used the ring to grant Lucy's wish

c. he couldn't bear to see Christina suffer for his actions

d. Livvie admired his deviant behavior
 

7. What's the name of the social worker assigned to the case?

a. Barbara Presley

b. Barbara North

c. Barbara Easton

d. Barbara Kaye
 

8. Who helps Alison through withdrawal from Joshua's drugs?

a. Jamal

b. Jack

c. Livvie

d. Caleb
 

9. What does Jamal wish for while at the Elixir to test out the ring?

a. snow in July

b. world peace

c. to become mortal

d. cheese fries
 

10. How does Caleb respond to Olivia's ultimatum to stay away from Alison or else?

a. pretends to go along with it

b. storms out

c. ignores her

d. invites Alison to the loft


Answers:  1. b  2. c  3.d  4.a  5.d  6.b  7.c  8.d  9.a  10. b

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity