Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Holidays!

Season's Greetings! Please check out our Holiday Gift Guide!

 



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 2/26/01 - 3/2/01 (Week 13 of "Fate")
By Beth
Proofread and checked by John

1.  Who drives a motorcycle for the first time?

a.  Alison

b.  Livvie

c.  Lucy

d.  Karen
 

2.  Who scares off the thugs sent to trash the bike shop?

a.  Frank and Karen

b.  Livvie and Chris

c.  Alison and Jamal

d.  Joe and Gabriela
 

3.  What did Karen think the old 45 RPM records were?

a.  computer disks

b.  saucers

c.  coasters

d.  very thin wheels
 

4.  Where will Karen be attending the pediatric course?

a.  Texas

b.  Georgia

c.  Tennessee

d.  Kentucky
 

5. What opera did Chris plan to take Livvie to?

a.  Madame Butterfly

b.  Tosca

c.  The Marriage of Figaro

d.  Faust
 

6.  What band do Livvie and Chris end up seeing?

a.  Velvet Chain

b.  Flaming Lips

c.  Audioslave

d.  Brad Masters and the Troublemakers
 

7.  What school subject does Arianna say that she always enjoyed?

a.  languages

b.  politics

c.  science

d.  math
 

8.  According to Gabriela, what does Arianna need to know about before she can be a true American?

a.  soap operas

b.  Pink Floyd

c.  Buffy, the Vampire Slayer

d.  junk food
 

9.  Where do Karen and Frank meet before he takes her to the airport?

a.  at the Recovery Room

b.  at the hospital

c.  at her apartment

d.  in his garage
 

10.  What does Lucy find in her living room when she gets home?

a.  a burglar

b.  hundreds of roses

c.  Kevin, cotton candy, and balloons

d.  Sigmund and his family


Answers: 1. a  2. b  3.c  4.c  5.b  6.d  7.c  8.d  9.d  10. c

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity