Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 2/19/01 - 2/23/01 (Week 12 of "Fate")
By Beth
Proofread and checked by John

1. Where does Eve go when she leaves town?

a.  to the cabin

b.  to Tirama Island

c.  to Paris

d.  to Ireland
 

2.  What is Karen's favorite meal from Mario's?

a.  pasta primavera

b.  veal parmesan

c. spaghetti and lobster

d.  vegetable lasagna
 

3.  Who is waiting in Ben's hotel room with a gun?

a.  Arianna

b.  Ian

c.  Gabriela

d.  Joe
 

4.  Who tells Alison that an injured patient named Travis was asking for Jamal?

a.  Frank

b.  Joe

c.  Gabriela

d.  Colleen
 

5.  Who finds Lucy's home pregnancy test?

a.  Livvie

b.  Kevin

c.  Eve

d.  Serena
 

6.  Who followed Ben to the airport?

a.  Ian

b.  Joe

c.  Frank

d.  Arianna
 

7.  After Kaylo is cured, who is the next to fall ill?

a.  his father

b.  his mother

c.  his brother

d.  Eve
 

8.  Who gives Eve the herb to let her see her past life?

a.  the chief

b.  Maya, the chief's wife

c.  the guards

d.  Kaylo
 

9.  Who is alone at the bike shop when the thugs arrive and start trashing it?

a.  Alison

b.  Jamal

c.  Jack

d.  Amanda
 

10.  What was Eve's profession in her past life on Tirama Island?

a.  a nurse

b.  a teacher

c.  a governess

d.  a cook


Answers: 1. b  2. c  3.b  4.c  5.b  6.c  7.d  8.b  9.c  10. a

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity