Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 2/12/01 - 2/16/01 (Week 11 of "Fate")
By Beth
Proofread and checked by John

1.  Who punches Chris after finding him with Livvie?

a. Jack

b. Kevin

c. Lucy

d. Eve
 

2.  What is in the package from Eve's patient?

a.  a box of candy

b.  a teddy bear

c.  a scented candle

d.  a bottle of bubble bath
 

3.  Who cuts Livvie's hair?

a.  Alison

b.  Lucy

c.  Livvie

d.  Mary
 

4.  Where is the big Valentine's party held?

a.  at the hospital

b.  at Jake's

c.  at the Recovery Room

d.  at the park
 

5.  Whom does Lucy enlist to keep Chris occupied while Kevin talks to Livvie?

a.  Victor

b.  Jack

c.  Alison

d.  Joe
 

6.  Who urges Ian to dance with Arianna?

a.  Ben

b.  Mary

c.  Eve

d.  Kevin
 

7.  What surprise does Chris have for Livvie?

a.  an apartment filled with roses

b.  tickets to the Bahamas

c.  her grandmother, who now lives with her

d.  a job working for him
 

8.  Whom does Chris pay to spy on Livvie for him?

a.  Estelle

b.  Kim

c.  Alison

d. Jamal
 

9. What shocking news does the doctor give Lucy?

a.  she needs surgery

b.  she needs therapy

c.  she isn't who she thinks she is

d.  she might be pregnant
 

10.  Who is waiting for Jamal at the address Frank gave him?

a.  Frank

b.  Jack

c.  Alison

d.  Travis


Answers: 1. a  2. b  3.c  4.c  5.a  6.b  7.c  8.b  9.d  10. c

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity