Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 2/5/01 - 2/9/01 (Week 10 of "Fate")
By Beth
Proofread and checked by John

1. With whom does Lucy get stuck sharing her private compartment on the train?

a.  Jack

b.  Kevin

c.  Livvie

d. Eve
 

2.  According to what Eve told Ian, what led her to check for him at the cabin?

a.  She says that she read about it in the police report.

b.  She admits to remembering everything that happened.

c.  She reminds him that he told her about it a few days ago.

d.  She was passing by and saw his car.
 

3.  How many extra people tag along on Frank and Karen's auction date?

a.  one

b.  two

c.  three

d.  four
 

4.  What old television show does Lucy quote to Kevin?

a.  "I Dream of Jeannie"

b.  "Bewitched"

c.  "Leave it to Beaver"

d.  "My Three Sons"
 

5.  Whom does Kevin find in his living room when he gets home from his cancelled ski trip?

a.  Eve

b.  Lucy

c.  Livvie

d.  Sigmund
 

6. Just before the INS agents arrive, who warns Ian that what he's doing is illegal?

a.  Eve

b.  Arianna

c.  Joe

d.  Frank
 

7.  Whose interview with the INS goes better?

a.  Ian's

b.  Arianna's

c.  Neither was better; they both did great.

d.  Neither was better; they both really messed up.
 

8.  How does Livvie first hear about the Lucy/Jack fiasco?

a.  She overhears Jack talking about it.

b.  She overhears Kevin and Lucy talking about it.

c.  She sees them in each other's arms.

d. Alison finds out and tells her about it.
 

9.  Where are Eve and Ian when she admits that she remembered everything?

a.  at Ian's place

b.  at Jake's

c.  at the Recovery Room

d. at the hospital
 

10.  What surprise does Chris find when he gets home?

a.  Eve is waiting for him.

b.  Livvie is in his bed, naked.

c.  His brother has trashed the place.

d.  Lucy has broken in.


Answers: 1. b  2. a  3.c  4.d  5.a  6.c  7.b  8.a  9.d  10. b

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity