Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Thanksgiving!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 1/29/01 - 2/2/01 (Week 9 of "Fate")
By Beth
Proofread and checked by John

1. Who catches Lucy and Jack in a compromising position?

a. Livvie

b. Kevin

c. Scott

d. Sigmund
 

2. After stopping the wedding, where does Eve go to look for Ian?

a. his apartment

b. the hospital

c. the Recovery Room

d. Jake's
 

3. What article of Jack's clothing does Livvie find?

a. his shirt

b. his belt

c. his coat

d. his underwear
 

4. Where does Ian take Arianna to hide out?

a. the compound

b. the cabin

c. Victor's house

d. the on-call room
 

5. Where does Livvie find Jack after leaving Lucy's place?

a. at the Recovery Room

b. at the river

c. at the hospital

d. at Pizza Shack
 

6. Who drives to the cabin to look for Ian and Arianna?

a. Eve

b. Ben

c. the police

d. an INS agent
 

7. What does Jamal give Alison that belonged to his mother?

a. a ring

b. a photo

c. her favorite sweater

d. her recipes
 

8. Where does Frank invite Karen to go with him?

a. to a football game

b. to a movie

c. to an auction

d. to a concert
 

9. Where does Lucy decide to go?

a. to the Bahamas

b. to Hawaii

c. to her favorite restaurant

d. to a luxurious spa
 

10. Who is locked inside the baggage compartment on a train?

a. Kevin and Lucy

b. Ian and Arianna

c. Ian and Eve

d. Livvie and Jack


Answers: 1. b  2. b  3.c  4.b  5.b  6.b  7.d  8.c  9.d  10. d

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity