Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 1/15/01 - 1/19/01 (Week 7 of "Fate")
By Beth
Proofread and checked by John

1. Who startles Arianna when she wakes up on Ian's couch?

a. Ian

b. Frank

c. Ben

d. Joe
 

2. Who gives Jamal bad advice about dealing with Alison?

a. Frank

b. Jack

c. Livvie

d. Bob, the bartender
 

3. Whom does Lucy meet for the first time at the police station?

a. Ben

b. Arianna

c. Jack

d. Garcia
 

4. What does Ian suspect about Arianna?

a. that she's lying about everything

b. that she's pregnant

c. that she's working for Harris

d. that she has a fatal disease
 

5. Who bails Lucy out of jail?

a. Victor

b. Kevin

c. Eve

d. Scott
 

6. Who helped Arianna escape her country?

a. her sister

b. her brother

c. her father

d. her uncle
 

7. Whom does Scott blame for Lucy's legal predicament?

a. himself

b. Kevin

c. Eve

d. the police
 

8. Where do Eve and Karen go on a secret mission?

a. to Lucy's room

b. to the compound where Eve and Ian were held

c. to the cabin

d. to Ian's place
 

9. What huge decision does Lucy make?

a. to buy a home

b. to leave town for good

c. to  look for Christina

d. to kidnap Kevin
 

10. What is Jamal's big surprise for Alison?

a. the bike ride of her life

b. a romantic dinner

c. a puppy

d. news that he got a job


Answers: 1. b  2. a  3.c  4.b  5.c  6.a  7.b  8.b  9.a  10. a

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity