Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 1/8/01 - 1/12/01 (Week 6 of "Fate")
By Beth
Proofread and checked by John

1. What does Scott advise Lucy to do?

a. confess to having altered the DNA test results

b. head for a country with no extradition agreement

c. keep her mouth shut and hope for the best

d. let him cover for her
 

2. Where does Jack get $10,000?

a. He stole it from Chris.

b. Chris gave it to him.

c. He took out a loan.

d. One of his schemes paid off.
 

3. What does Livvie find when she gets home?

a. Chris is there, having broken in again.

b. The room is filled with fresh flowers.

c. Lucy and Kevin in a compromising position

d. A note from Jack, saying to meet him at the Recovery Room
 

4. Who tells Ian to back off and give Eve time ?

a. Kevin

b. Karen

c. Gail

d. Scott
 

5. Why does the hit-and-run driver tell Ian she hit Eve on purpose?

a. Because it's true

b. Because she's a pathological liar

c. Because she believes she's safer in jail than on the outside

d. Because someone is blackmailing her into making a false confession
 

6. Who drives Livvie home from the police station?

a. Alison

b. Chris

c. Jack

d. Jamal
 

7. Where is Courtney?

a. in Port Charles

b. in Manhattan

c. in Paris

d. in Rome
 

8. What weapons do Frank and Karen wield in their food fight?

a. cans of whipped cream

b. mustard and ketchup bottles

c. chocolate and butterscotch sauces

d. soft drink cans
 

9. Who wants to kill Arianna?

a. her family

b. her lover

c. her boss

d. her roommate
 

10. Who gets a surprise visit from Eve?

a. Lucy

b. Victor

c. Gabriela

d. Karen


Answers: 1. a  2. b  3.b  4.c  5.c  6.a  7.c  8.b  9.a  10. d

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity