Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Thanksgiving!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 1/1/01 - 1/5/01 (Week 5 of "Fate")
By Beth
Proofread and checked by John

Since this was a short week, the usual rule of two questions per episode doesn't apply.

1. Why doesn't Livvie get any calls from Jack?

a. Jack doesn't want to talk to her.

b. The hotel phone lines are down.

c. Chris pays the desk clerk not to let Jack's calls through.

d. The answering machine isn't on.
 

2. Who was driving the car that hit Eve?

a. Victor

b. Kevin

c. a drunk driver

d. a frightened  young woman
 

3. Who thinks that DNA tests are silly and unreliable?

a. Garcia

b. Alison

c. Lucy

d. Victor
 

4. Who corners the hit-and-run driver so that Garcia can make the arrest?

a. Kevin

b. Ian

c. Frank

d. Victor
 

5. What causes a power outage at Alison and Jamal's place?

a. a hair dryer

b. a space heater

c. power tools

d. a thunderstorm
 

6. What does Alison need so badly that she can't deal with a power outage?

a. her hair dryer

b. her cappuccino machine

c. her sonic toothbrush

d. all the above
 

7. What's wrong with Jamal's bike?

a. the brakes don't work

b. a drunk beat on it with a crowbar

c. it won't start

d. someone stole it and wrecked it
 

8. Who warns Ian to be more careful about letting his feelings for Eve be known?

a. Eve

b. Joe

c. Frank

d. Lucy
 

9. Whom does Kevin choose to be with?

a. Lucy

b. Eve

c. Both. He plans to stay married to Eve and have an affair with Lucy.

d. Neither. He's tired of them both.
 

10. Who turns to Scott for legal help?

a. Kevin

b. Lucy

c. Ian

d. Alison


Answers: 1. c  2. d  3.c  4.c  5.b  6.d  7.b  8.b  9.b  10. b .

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity