Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Thanksgiving Weekend!

Happy Holidays! Please check out our Holiday Gift Guide!




Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 12/25/00 - 12/29/00 (Week 4 of "Fate")
By Beth
Proofread and checked by John

Since this was a short week, the usual rule of two questions per episode doesn't apply.

1. What is the code word Eve will use to let Ian know she's safe?

a. Jake's

b. kamikaze

c. home

d. Christmas
 

2. Who complains about Livvie's attempts to get Kevin and Lucy together?

a. Kevin

b. Victor

c. Alison

d. Jamal
 

3. Who manages to trip the silent alarm at the nurses' station?

a. Karen

b. Colleen

c. Gabriela

d. Marcela
 

4. Who kills Harris?

a. Ian

b. Eve

c. one of his goons, who was really a federal agent

d. one of his goons did it accidentally
 

5. Who arranged a romantic dinner for Kevin and Lucy?

a. Victor

b. Mary

c. Lucy

d. Livvie
 

6. Where do Ian and Eve take shelter?

a. somewhere in the Thousand Islands

b. a cabin about 40 miles from home

c. a motel near where Harris was keeping them

d. a hotel in Manhattan
 

7. What is on the VHS tape Lucy watches?

a. Eve and Ian together

b. Kevin and Eve's wedding

c. "It's a Wonderful Life"

d. soap operas
 

8. How does Chris get inside Livvie's room?

a. He pays a hotel employee to let him in.

b. He has a key that Livvie doesn't know about.

c. He breaks in.

d. He sneaks in when the room is being cleaned and hides.
 

9. How do Ian and Eve get back to Port Charles?

a. in a rental car

b. in a police car

c. in a taxi

d. on a bus
 

10. Who gets hit by a car?

a. Eve

b. Colleen

c. Alison

d. Mary


Answers: 1. b  2. c  3.a  4.a  5.d  6.b  7.b  8.a  9.c  10. a .

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity