Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 12/18/00 - 12/22/00 (Week 3 of "Fate")
By Beth
Proofread and checked by John

1. What is Alison surprised to learn is expensive?

a. food

b. rent

c. tinsel

d. health insurance
 

2. Who tampers with the DNA report?

a. Lucy

b. Kevin

c. Colleen

d. Harris
 

3. Where does Lucy turn for answers regarding what to do about Kevin?

a. her crystal ball

b. the horoscope page

c. her deck of Tarot cards

d. a Magic 8 ball
 

4. What does Kevin do with the gift from Livvie?

a. proudly displays it in a safe location

b. throws it away

c. breaks it accidentally in a bout of rage

d. gives it back to her since he doesn't want it
 

5. Where does Kevin plan to go when he leaves Port Charles?

a. Atlanta

b. Boston

c. Chicago

d. Denver
 

6. What color is the dress Harris makes Eve wear?

a. red

b. black

c. purple

d. blue
 

7. What is Alison's new job?

a. hand-washing cars

b. delivering singing telegrams

c. a department store elf

d. baking muffins
 

8. What is Victor's going-away gift for Kevin?

a. a photo album

b. a party at the Recovery Room

c. a plane ticket to Port Charles

d. a puppy
 

9. How much does Alison's new job pay per hour?

a. $6

b. $8

c. $10

d. $12
 

10. What song does Ian hum as he dances with Eve?

a. "Winter Wonderland"

b. "The Rose"

c. "I'll Be Home for Christmas"

d. "I'm Not in Love"


Answers: 1. c  2. a  3.c  4.c  5.d  6.a  7.c  8.a  9.d  10. c .

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity