Port Charles Trivia Quiz From The TV MegaSite
  The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

PC UpdatesPC TranscriptsShort RecapsPC Cast ListCommunity
PC Best LinesPC ArticlesPC Q&APC AppearancesPC AutographsPC Store
Write to PCPC FanclubsPC Top TenPC CharactersPC PollsPC Poetry
PC Birthdays by CastPC Birthdays by MonthPC WallpaperPC Countdowns
PC HistoryPC PuzzlesPC SecretsSongs About PCPC ThemesPC Fan Events
PC DVD's & TapesPC PredictionsPC FanlistingsPC LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Port Charles Trivia Quizzes Pages

PC Trivia Quizzes

Week of 12/4/00 - 12/8/00 (Week 1 of "Fate")
By Beth
Proofread and checked by John

1. What organization did Ian work for while in Africa?

a. Red Cross

b. Christian Children's Fund

c. Doctors Without Limits

d. Peace Corps
 

2. At what time does the car bomb go off?

a. 7:00

b. 8:00

c. 9:00

d. 10:00
 

3. Who said, "At first I thought he was twins," about Ian?

a. Karen

b. Frank

c. Gabriela

d. Joe
 

4. How does Jack cut his hand?

a. cutting a bagel

b. squeezing a glass hard enough to break it

c. picking up broken glass to keep Livvie from having to do it

d. breaking in through a window
 

5. What does Livvie make for Kevin after finding a lot of it in the kitchen cabinets?

a. herbal tea

b. hot chocolate

c. tomato soup

d. boxed macaroni and cheese
 

6. What does Serena give Kevin to help him feel better?

a. a stuffed elephant named Ellie

b. a bracelet Eve gave her

c. her baby blanket

d. a picture of Kevin, Eve, and Serena
 

7. Where is the impromptu wake held?

a. in the hospital chapel

b. at the Recovery Room

c. in the park

d. at the lighthouse
 

8. What "favor" does Harris want Ian and Eve to do for him?

a. find a cure for his fatal disease

b. make sure his daughter gets into med school

c. get him a seat on the GH board

d. introduce him to Amanda Barrington
 

9. Where was Livvie a year ago?

a. Massachusetts

b. Illinois

c. Arizona

d. California
 

10. What does Kevin find in Ian's apartment?

a. poetry about Eve

b. the beginning of a letter to Eve

c. a photo of Eve and Kevin, with Kevin's face marked out

d. Eve's sexiest negligee


Answers: 1. c  2. a  3.b  4.b  5.b  6.a  7.b  8.a  9.c  10. b.

Page updated 8/23/14

Back to the PC Trivia Quiz Page

Back to the Main Port Charles Page

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity