General Hospital Trivia Quizzes From The TV MegaSite
 

The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Hannukah!

Season's Greetings! Please check out our Holiday Gift Guide!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

GH UpdatesGH TranscriptsGH CharactersGH NewsGH Cast ListShort RecapsCommunity
GH Best LinesGH ArticlesGH Q&AGH AppearancesGH PhotosGH StoreGH Main Page
GH Trivia QuizzesGH AnimationsGH Fan ClubsGH PredictionsGH Top TenGH Awards
Write to GHGH PuzzlesGH BirthdaysGH Fan FictionGH WallpaperGH Slideshows
GH HistoryGH Past PlotsFunny GHGH StarsGH SecretsGH Trivia QuizzesGH Fan Events
GH AutographsGH PollsGH DVD's & TapesGH LinksGH FanlistingsLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
The General Hospital Trivia Quizzes Pages

General Hospital Trivia Quizzes!

Villains of Port Charles

By Suzanne

1. What drug did Heather use to try to drive Diana crazy?

a. marijuana

b. LSD

c. PCP

d. crack

e. none of the above

 

2. Which woman did Franco not terrorize?

a. Siobhan

b. Sam

c. Lulu

d. Maxie

e. Carly

 

3. Which relative did Faith murder?

a. husband

b. mother

c. sister

d. grandmother

e. son

 

4.  Who killed Luis Alcazar?

a. Michael

b. Sonny

c. Alexis

d. Jason

e. Courtney

 

5.  Which bad guy had a twin brother who was a priest?

a. Lorenzo

b. Sorel

c. Anthony

d. Trevor

e. Manny

 

6. Which Port Charles character was never accused of murder?

a. Mac

b. Sonny

c. Jason

d. Maxie

e. Laura

 

7. Which character kills but also rescues people regularly?

a. Dante

b. Jason

c. John (McBain)

d. Anthony

e. Patrick

 

8. Which character has never worked for the mob?

a. Luke

b. Alexis

c. Elizabeth

d. Dante

e. Diane

 

9.  Who was Sonny trying to kill when his daughter Kristina was injured?

a. Faith

b. AJ

c. Anthony

d. Franco

e. Johnny

 

10.  Which of these people was not the son of a mobster?

a. Jason

b. Michael

c. Johnny

d. Damian

e. Diego


ANSWERS

1. B

2. A

3. D

4. C

5. E

6. A

7.  B

8. C

9. E

10. A

Back to the Main GH Trivia Quiz Page

Back to the Main General Hospital Page

Page updated 8/2/12

General HospitalDays of Our Lives
Young & RestlessBold & BeautifulMain Daytime


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity