General Hospital Trivia Quizzes From The TV MegaSite
 

The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Holidays!

Season's Greetings! Please check out our Holiday Gift Guide!

 



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

GH UpdatesGH TranscriptsGH CharactersGH NewsGH Cast ListShort RecapsCommunity
GH Best LinesGH ArticlesGH Q&AGH AppearancesGH PhotosGH StoreGH Main Page
GH Trivia QuizzesGH AnimationsGH Fan ClubsGH PredictionsGH Top TenGH Awards
Write to GHGH PuzzlesGH BirthdaysGH Fan FictionGH WallpaperGH Slideshows
GH HistoryGH Past PlotsFunny GHGH StarsGH SecretsGH Trivia QuizzesGH Fan Events
GH AutographsGH PollsGH DVD's & TapesGH LinksGH FanlistingsLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
The General Hospital Trivia Quizzes Pages

General Hospital Trivia Quizzes!

By Suzanne

1. Which one of these famous actors was not on General Hospital?

a. Elizabeth Taylor

b. James Franco

c. Charlton Heston

d. Demi Moore

e. All of the above

 

2. Which one of these famous singers was not on General Hospital

a. Erykah Badu

b. Rick Springfield

c. Jack Wagner

d. B.B. King

e. Ricky Martin

 

3. Which one of these successful Primetime TV actors was not on General Hospital?

a. John Stamos

b. Richard Dean Anderson

c. Janine Turner

d. Zooey Deschanel

e. Amber Tamblyn

 

4.  Which couple on General Hospital is the most famous?

a. Sonny and Brenda

b. Luke and Laura

c. Jason and Sam

d. Steve and Audrey

e. Robert and Anna

 

5.  Which GH Executive Producer is credited for drastically changing the show and the medium by moving away from boring storylines and bringing in action, mobsters, spies, and more young people?

a. Frank Valentini

b. Jill Farren Phelps

c. Wendy Riche

d. H. Wesley Kenney

e. Gloria Monty

 

6. Which family was never in the mob business on the show?

a. Smith

b. Drake

c. Corinthos

d. Zacchara

e. Jerome

 

7. Which character was Anna Devane never romantically involved with?

a. Robert Scorpio

b. Luke Spencer

c. Frisco Jones

d. Duke Lavery

e. Noah Drake

 

8. Which character did Heather not try to kill?

a. Luke Spencer

b. Edward Quartermaine

c. Skye Chandler

d. Ross Duncan

e. Maggie Wurth

 

9. Which character is not related to Michael?

a. Sonny

b. Edward

c. Monica

d. Emily

e. Josslyn

 

10.  Which man did Carly not sleep with?

a. Jason

b. Sonny

c. Jax

d. Franco

e. Johnny


ANSWERS

1. C

2. A

3. D

4. B

5. E

6. B

7.  C

8. A

9. A

10. D

Back to the Main GH Trivia Quiz Page

Back to the Main General Hospital Page

Page updated 8/2/12

General HospitalDays of Our Lives
Young & RestlessBold & BeautifulMain Daytime


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity