Loving/City Trivia Quiz #1 Page From The TV MegaSite
 

The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Hannukah!

Season's Greetings! Please check out our Holiday Gift Guide!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

Loving AppearancesLoving NewsLoving Cast ListLoving BirthdaysCommunityHome
Loving CharactersLoving AutographsLoving Trivia QuizzesLoving VideosLink to Us!Loving Links


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Loving/The City Trivia Quiz Page

Trivia Quiz #1 by Suzanne

Test your Knowledge!

1. In which state did the show take place?

a. New York

b. Pennsylvania

c. New Jersey

d. Connecticut


2. Which woman co-created the show with Douglas Marland?

a. Agnes Nixon

b. Gloria Monty

c. Irna Phillips

D. Doris Hursley


3. In which decade did the show premiere?

a. 70's

b. 90's

c. 80's

d. 60's


4. What happened at the end of "Loving" that caused some of the characters to move to New York City?

a. serial killer

b. flood

c. sex scandal

d. tornado


5. Characters from which other soap opera appeared on "Loving" as regular characters for a while?

a. One Life to Live

b. Young & The Restless

c. Ryan's Hope

d. All My Children


6. Which was not a family name on the show?

a. Cortlandt

b. Alden

c. Donovan

d. Forbes


7. Which Oscar winner played Isabelle Alden?

a. Anna Lee

b. Frances Reid

c. Celeste Holm

d. Jeanne Cooper


8. Which soap opera later had two characters visit Corinth to discuss what happened there?

a. One Life to Live

b. General Hospital

c. All My Children

d. Days of Our Lives


9. Which primetime actress starred in "The City?"

a. Joan Collins

b. Victoria Principal

c. Morgan Fairchild

d. Joan Van Ark


10. Which nickname was not used on the show?

a. Rocky

b. Slim

c. Buck

d. J.J.

 


ANSWERS:

1. b
2. a
3. c
4. a
5. d
6. a
7. c
8. b
9. c
10. b

Page updated 4/25/15

We need more proofreaders, transcribers, interviewers, episode guide recap writers, article writers, MS FrontPage and/or Web Expression users, graphics designers, and more, so please email us if you can help out!  More volunteers always needed!  Thanks!

One Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
All My ChildrenAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 

Be notified of
page updates
it's private
powered by
ChangeDetection
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity

[an error occurred while processing this directive]