Bold & The Beautiful Trivia Quiz #2 Answers From The TV MegaSite
 

The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Holidays!

Season's Greetings! Please check out our Holiday Gift Guide!

 



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

B&B UpdatesB&B TranscriptsB&B NewsShort RecapsB&B Cast ListCommunity
B&B Best LinesB&B ArticlesB&B AppearancesB&B AutographsB&B Store
Write to B&BB&B AnimationsB&B FanclubsB&B PredictionsB&B Top Ten
B&B PuzzlesB&B BirthdaysB&B CharactersB&B Fan FictionB&B Wallpaper
B&B PollsB&B DVD's & TapesB&B Q&AB&B LinksLink to Us!Home


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
The Bold & Beautiful Trivia Quizzes

Play B&B Trivia!

Quiz #2 Answers
By Suzanne

1) Which actor is not known for his/her singing?
Correct Answer: Sean Kanan

2) Which actor is not a recast?
Correct Answer: Shae Harrison

3) Which man has Brooke not slept with?
Correct Answer: Massimo

4) Who played Laura Horton on Days of Our Lives?
Correct Answer: Susan Flannery

5) Who starred opposite Patrick Swayze in the miniseries "North and South"?
Correct Answer: Leslie Anne Down

6) Who is not related to Ridge?
Correct Answer: Eric

7) How many weddings has Brooke had?
Correct Answer: 7

8) What is Nick's profession?
Correct Answer: Sea Captain

9) Who kidnapped Steffy?
Correct Answer: Morgan

10) What is Amber's real name?
Correct Answer: Ambrosia

11) Brooke was not the first woman to switch Forresters. Who else was romantically involved with two Forrester men?
Correct Answer: Caroline

12) Which of these social issues was tackled by B&B (the first ever in daytime)?
Correct Answer: father-son abuse

13) Which is not an actual character's first name from B&B?
Correct Answer: Edge

14) Which actor has not appeared on General Hospital?
Correct Answer: Kimberlin Brown

15) Which soap actor subbed for Ronn Moss in 1993?
Correct Answer: Lane Davies

Back to the Main B&B Trivia Quizzes Page

Back to the Main B&B Page

Page updated 12/23/10

General HospitalDays of Our Lives
Young & RestlessBold & BeautifulMain Daytime


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity