Another World Trivia Quiz #3 From the TV MegaSite
 

The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

 

AW AppearancesAW NewsAW TranscriptsAW CastAW BirthdaysCommunityHome
AW AutographsAW Trivia QuizzesAW WallpaperAW TradingAW LinksBuy!Link to Us!


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Another World Trivia Quiz Page

AW Quiz #3

by Suzanne


1.  Which AW woman started out as a villainess but later became a heroine?

a. Alice

b. Ada

c. Rachel

d. Sharlene

 

2. What was Cass' main profession?

a. Lawyer

b. Chef

c. Police Officer

d. Doctor

 

3. Which of these characters did not move to ATWT after AW was canceled?

a. Cass

b. Felicia

c. Jake

d. Marley

 

4. Who went to jail for shooting Carl, even though she was framed?

a. Donna

b. Rachel

c. Lorna

d. Iris

 

5. Which man was Lorna in love with?

a. Dean

b. Cass

c. Mac

d. Carl

 

6. What was the name of Rachel's evil twin?

a. Marlena

b. Justine

c. Yvette

d. Felicia

 

7. Which man on the show was not a rapist?

a. Jake McKinnon

b. John Hudson

c. Russ Matthews

d. Cass Winthrop

 

8.  Who posed as her daughter's sister?

a. Donna

b. Rachel

c. Sharlene

d. Vicky

 

9.  What was Josie's profession?

a. lawyer

b. doctor

c. police officer

d. nurse

 

10. Which type of animal attacked Cass during his wedding to Lila?

a. lion

b. wolf

c. gorilla

d. elephant

 


 

ANSWERS:

1. c
2. a
3. b
4. d
5. a
6. b
7. d
8. a
9. c
10. c

Back to the Another World Trivia Quizzes Page

Page updated 4/20/15

Back to the Main AW Page

One Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
All My ChildrenAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 

Be notified of
page updates
it's private
powered by
ChangeDetection
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity

[an error occurred while processing this directive]