Another World Trivia Quiz #2 From the TV MegaSite
 

The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

 

AW AppearancesAW NewsAW TranscriptsAW CastAW BirthdaysCommunityHome
AW AutographsAW Trivia QuizzesAW WallpaperAW TradingAW LinksBuy!Link to Us!


WELCOME to The TVMEGASITE.NET
Another World Trivia Quiz Page

AW Quiz #2

by Suzanne

 

1.  Which cable network showed older episodes of "Another World"?

a. TV Guide Network

b. Soapnet

c. OWN

d. BET

 

2. Which show took over the AW time slot after it was canceled?

a. Passions

b. Days of Our Lives

c. Santa Barbara

d.  Sunset Beach

 

3. Rachel went to prison for whose murder?

a. Mac

b. Jamie

c. Mitch

d. Donna

 

4.  Which "All My Children" actor played Steve Frame?

a. George Reinholdt

b. James Mitchell

c. Matthew Cowles

d. David Canary

 

5. Felicia Gallant's real first name was:

a. Linda

b. Frankie

c. Fanny

d. Leticia

 

6. How many times did the show win the Daytime Emmy Award for Outstanding Drama Series?

a. 1

b. 2

c. 5

d. never

 

7. Which real-life romance novelist was Felicia based on?

a. Danielle Steel

b. Nora Roberts

c. Kathleen E. Woodiwiss

d. Jacqueline Susann

 

8.  Which former AW actor won an Academy Award?

a. Laurence Fishburne

b. Morgan Freeman

c. Samuel L. Jackson

d. Denzel Washington

 

9.  What was Sharlene's big secret?

a. amnesia

b. multiple personality

c. couldn't have children

d. Canadian

 

10. Which woman was Cass not romantically involved with?

a. Frankie

b. Kathleen

c. Donna

d. Nicole

 


 

ANSWERS:

1. b
2. a
3. c
4. d
5. c
6. a
7. d
8. b
9. b
10. c

 

Back to the Another World Trivia Quizzes Page

Page updated 4/20/15

Back to the Main AW Page

One Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
All My ChildrenAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 

Be notified of
page updates
it's private
powered by
ChangeDetection
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity

[an error occurred while processing this directive]