All My Children Trivia Quizzes From The TV MegaSite
 

The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Hanukkah from The TV MegaSite! Check out our

Holiday Gift Guide!




Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

AMC UpdatesAMC TranscriptsAMC NewsAMC Best LinesShort RecapsCommunity
AMC CastAMC ArticlesAMC AppearancesAMC AutographsWrite to AMCAMC Animations
AMC Q&A'sAMC FanclubsAMC PlacesAMC PredictionsAMC Top Ten ListsAMC Puzzles
AMC CharactersAMC Fan FictionAMC PoetryAMC PollsAMC BirthdaysAMC DVD Trading
AMC Trivia QuizzesAMC WallpaperAMC Fan EventsAMC LinksLink to Us!Buy AMC Stuff!


WELCOME to The TVMEGASITE.NET


AMC Trivia Quiz

By Patti G
11/7/14

1. Who is Ross Chandler’s father?

Answer: Palmer Cortlandt

2. How did Adam try to embarrass Marion and dissuade Stuart from marrying her?

Answer: Throwing a party and inviting all the men Marion had slept with to show Stuart who he was marrying.

3. What was the name of the Dillon family dog? Who could the dog always recognize and growl at?

Answer: Harold. He could always recognize Janet even when she changed her looks with plastic surgery.

4. Who was the first victim of The Satin Slayer (Alexander Cambias)?

Answer: Simone Torres.

5. When drug dealers tried to kill Julia Santos, who did they shoot and kill instead?

Answer: They shot and killed Julia’s father.

6. Who buried Dr. Greg Madden alive trying to get him to reveal where Kate Martin was?

Answer: Tad buried him alive.

7. When Krystal first found her daughter Marissa, where was she working?

Answer: A massage parlor.

8. Who hired Myrtle Fargate to pose as Kitty Tyler’s mother?

Answer: Phoebe Tyler Wallingford.

9. What was the name of Caleb Cortlandt’s dog?

Answer: Dog.

10. Where did Opal have Jenny work when they first came to Pine Valley?

Answer: The bar Foxy’s in Center City.

11. Who first discovered Ava Benton, Lily’s twin sister?

Answer: Aidan Devane

12. Who told Bianca that her daughter Miranda “died”?

Answer: Kendall broke the news to her sister.

13. Who fathered Madison’s baby, Sara Erin?

Answer: Ryan Lavery

14. Who were the original partners of Fusion?

Answer: Liza, Mia, Greenlee, Kendall, and Simone

15. Who was Kendall a nanny for?

Answer: Petey Cordlandt

 

Back to the Main AMC Trivia Quizzes Page

Back to the Main All My Children Page

Page updated 11/7/14

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity