All My Children Trivia Quizzes From The TV MegaSite
 

The TV MegaSite, Inc.  TV Is Our Life!

Happy Father's Day!



Click here to help fight hunger!
Fight hunger and malnutrition.
Donate to Action Against Hunger today!





Quantcast

AMC UpdatesAMC TranscriptsAMC NewsAMC Best LinesShort RecapsCommunity
AMC CastAMC ArticlesAMC AppearancesAMC AutographsWrite to AMCAMC Animations
AMC Q&A'sAMC FanclubsAMC PlacesAMC PredictionsAMC Top Ten ListsAMC Puzzles
AMC CharactersAMC Fan FictionAMC PoetryAMC PollsAMC BirthdaysAMC DVD Trading
AMC Trivia QuizzesAMC WallpaperAMC Fan EventsAMC LinksLink to Us!Buy AMC Stuff!


WELCOME to The TVMEGASITE.NET


AMC Trivia Quiz #1 Answers

By Patti G
8/15/11

1.  Who killed Richard Fields (Kendall’s father)?

Answer: Mona Kane

2.  Who did Erica try to break out of prison using a helicopter?

Answer: Jeremy Hunter

3.  How did Mona figure out Kendall was really Erica’s baby they she gave up for adoption?

Answer: Kendall had a birthmark on her neck

4. What did Dimitri let Erica do to him at the Hunting Lodge?

Answer: Shave his beard off

5. What happened in PV the night Ryan first showed up in town?

Answer: A tornado

6. Bonus point – Where did Ryan first show up and talk to?

Answer: PVH and Gloria

7. Who saved Gloria from overdosing?

Answer: Erica

8. What did Palmer keep hidden in his secret room?

Answer: Precious works of art

9.  What problem did Kendall cause when she and Ryan were living at the Pine Cone Motel?

Answer: She left a cigarette burning that started a fire and Ryan raced to her room to save her

10. How and where did Nina and Cliff first meet?

Answer: She was rushed to the ER with appendicitis, and Cliff was the doctor who treated her

Back to the Main AMC Trivia Quizzes Page

Back to the Main All My Children Page

Page updated 8/16/11

All My ChildrenOne Life to LivePort CharlesThe City/LovingMain Daytime
Another WorldAs The World TurnsGuiding LightPassionsSunset Beach


Google
 
Web SEARCH THE TV MEGASITE
Bookmark this section!
 
HomeDaytimePrimetimeTradingSite MapBuy!What's New!
Join UsAbout UsContactContestsBlogHelpCommunity